0

Jūsų krepšelis tuščias:(

Žaliasis medus - mokslininkų pergalė prieš ligas

Spirulina kaip organizmo stiprinimo elementas yra naudojama daug metų, tačiau ji turi vieną savybę, kurios įveikti žmogaus organizmas iki šiol negalėjo. Spirulinos ląstelė turi apsauginę membraną, kurią organimzui sunku suvirškinti, dėl to naudingi elementai nepasisavinami arba pasisavinamas itin mažas jų kiekis.

Dėka Lietuvos mokslininkų atradimo, dabar žmogaus virškinamojo trakto ląstelių išskirti fermentai gali pasiekti ir suskaidyti maisto medžiagas iki tinkamų absorbuoti į kraują, todėl biologinė spirulinos vertė IŠAUGO DRASTIŠKAI. 

Remiantis gausiais medicininės literatūros ir atliktų tyrimų duomenimis, nustatyta,  kad vartojant spiruliną sumažėja rizika sirgti širdies ir kraujagyslių ligomis, ateroskleroze, mažėja degeneratyvių centrinės ir periferinės nervų sistemos pokyčiai bei piktybinių darinių rizika, pasireiškia antibakterinis ir antivirusinis poveikis.

Spirulina - viena geriausiai žinomų imuniteto stiprintojų!

Ypatinga sudėtis

Žaliasis medus – tai vingrūnės, (melsvadumblis arba spirulinos) (11,1%) , kanapių sėklų aliejaus(22,2%) ir medaus (66,7%) kombinacija.

  • Spirulina, tai yra paprastoji melsvabakterė, kurioje gausu žmogui būtinų amino rūgščių, vitaminų, mineralų, mikroelementų ir baltymų. Spirulinoje yra biologiškai aktyvių fikocianino bei betakaroteno medžiagų,  kurios mūsų organizme veikia kaip stiprūs imunomoduliatoriai. 
  • Betakarotenas - padeda gamintis įmuninėms ląstelėms: makrofagui, interferonui. Šios ląstelės yra naudingos ir svarbios vykstant uždegiminiams, virusiniams procesams, pavyzdžiui: žmogui karščiuojant. 
    • Fikocianinas – veikia antiuždegimiškai. Jis užveria “vartus” tarp ląstelių ir virusai negali patekti į kvėpavimo takus bei kraujotaką.
    • Kanapių sėklų aliejuje yra gausu Omega-3, Omega-6, ir Omega-9. Šios riebiosios rūgštys suteikia mūsų organizmui EPR, kuris palaiko širdies veiklą, DHR – padeda išlaikyti stabilų seratonino kiekį smegenyse, sudėtyje taip pat yra vitamino E. 
    • Medus – užtikriną maisto papildo ilgaamžiškumą (veikia kaip konservantas), gerą skonį ir didelį kiekį maistinių medžiagų, 

     

    Naujausia pasisavinimo technologija

    Lietuvių išrastas būdas ląstelės membraną suardo ne chemiškai, o natūraliu būdu – iki šiol niekam pasaulyje to padaryti nepavyko. Vartojant “Žaliasis medus” daug lengviau įsisavinamas kalis, magnis, vitaminai, chlorofilai, fikocianinas ir kiti taip reikiami ir trūkstami elementai, kadangi sudėtyje yra lengvai virškinamo kanapių aliejaus, kuris atskiria membraną ir visi vitaminai gali plaukioti organizme ir nebesukelti nesklandumų norint juos įsisavinti.

     

     

    „Mes suradome būdą, kaip suardyti spirulinos ląstelę, tačiau nesugadinti joje esančių komponentų,“ 

    Dr. (HP) Vida Bendikienė(VU Biochemijos ir molekulinės biologijos katedros  afilijuotoji mokslininkė)  teigia, kad spirulina – tai yra ląstelė, kurioje yra kaupiama visi fizologiškai aktyvūs ir maistiniai produktai. Vienas iš pagrindinių - fikocianinas. Taip pat chlorofilas, riebalų rūgštys, vitaminai bei mineralai, viskas sukaupta ląstelėje, tačiau ji apsupta membrana kuria suardyti nėra lengva. Fortivitum naujame produkte “Žaliasis medus”, melsvadumblio spirulinai yra naudojama speciali technologija, kuri leidžia organizmui atsirinkti trūkstamus elementus ir juos įsisavinti.

     

     

    Prenumeruokite