0

Jūsų krepšelis tuščias:(

Žaliasis medus - mokslininkų pergalė prieš ligas

Mūsų organizmas nuolatos kovoja su blogomis bakterijomis ir virusais, tačiau nusilpus imuninei sistemai, mes lengvai peršalame ar susergame įvairiomis sunkiomis ligomis, todėl svarbu atrasti efektyvias priemonės, kurios užtikrintų mūsų organizmo pasipriešinimą šiems įsibrovėliams.

Spirulina kaip organizmo stiprinimo elementas yra naudojama daugelio gamintojų, tačiau ji turi vieną savybę, kurios įveikti iki šiol žmogaus organizmas negalėjo. Spirulinos ląstelė turi apsauginę membraną, kurią žmogaus virškinimo sistemai įveikti ir naudingus elementus pasisavinti yra sunku. 

Fortivitum, kartu su Lietuvos mokslininkais, sukūrė technologiją, kuri stipriai palengvina veikliųjų medžiagų įsisavinimą ir sustiprina jų veikimą. 

Kuo ypatingas mūsų Žaliasis medus? Visų pirma, tai yra pirmasis lietuviškas produktas, kurio gaminimo procese yra pritaikyta unikali ląstelės laisvų komponentų technologija, padedanti įsisavinti visas spirulinos naudingąsias medžiagas. Be jos, mūsų virškinimo sistema sunkiai įveikia spirulinos ląstelės apsauginę membraną ir todėl mes nepasisaviname iš jos visų naudingųjų medžiagų.
Spirulinos biomasės sudėtyje yra 55-75% baltymų, 6-9% riebalų ir 15-20% angliavandenių, vitaminų (ir vienas iš nedaugelio vertingų augalinių vitaminų - B12), mikroelementų ir pagrindinių pigmentų, kurie sudaro sudaro 14% sauso ląstelės svorio. Spirulinoje esantis baltymas turi gerai suderintą amino rūgščių sudėtį, lemiančią ne tik maistines, bet ir gydomąsias savybes. Joje taip pat yra biologiškai aktyvių fikocianino bei betakaroteno medžiagų, kurios mūsų organizme sukelia gerus biologinius procesus. Betakarotenas - padeda gamintis įmuninėms ląstelėms: makrofagui, interferonui. Šios ląstelės yra naudingos ir svarbios vykstant uždegiminiams, virusiniams procesams, pavyzdžiui: žmogui karščiuojant. Fikocianinas – veikia antiuždegimiškai. Jis užveria “vartus” tarp ląstelių ir virusai negali patekti į kvėpavimo takus bei kraujotaką. 
Taigi, norint padėti mūsų organizmui įsisavinti visas šias gerąsias medžiagas, svarbu naudoti būtent tokius maisto papildus, kuriuose naudojama ši unikali technologija, leidžianti mums papraščiau ir efektyviai pasisavinti visas mums taip reikiamas medžiagas.

Spirulina - viena geriausiai žinomų imuniteto stiprintojų!

Ypatinga sudėtis

Žaliasis medus – tai vingrūnės, (melsvadumblis arba spirulinos) (11,1%) , kanapių sėklų aliejaus(22,2%) ir medaus (66,7%) kombinacija.

  • Spirulina, tai yra paprastoji melsvabakterė, kurioje gausu žmogui būtinų amino rūgščių, vitaminų, mineralų, mikroelementų ir baltymų. Spirulinoje yra biologiškai aktyvių fikocianino bei betakaroteno medžiagų,  kurios mūsų organizme veikia kaip stiprūs imunomoduliatoriai.

    Betakarotenas - padeda gamintis įmuninėms ląstelėms: makrofagui, interferonui. Šios ląstelės yra naudingos ir svarbios vykstant uždegiminiams, virusiniams procesams, pavyzdžiui: žmogui karščiuojant.

    Fikocianinas – veikia antiuždegimiškai. Jis užveria “vartus” tarp ląstelių ir virusai negali patekti į kvėpavimo takus bei kraujotaką.
  • Kanapių sėklų aliejuje yra gausu Omega-3, Omega-6, ir Omega-9. Šios riebiosios rūgštys suteikia mūsų organizmui EPR, kuris palaiko širdies veiklą, DHR – padeda išlaikyti stabilų seratonino kiekį smegenyse, sudėtyje taip pat yra vitamino E. 
  • Medus – užtikriną maisto papildo ilgaamžiškumą (veikia kaip konservantas), gerą skonį ir didelį kiekį maistinių medžiagų, 

 

Naujausia pasisavinimo technologija

Lietuvos mokslininkų išrasta dumblių ląstelių ardymo technologija. Ląstelės laisvų komponentų technologija išlaisvina ląstelėje esančias veikliąsias medžiagas iš membranos apsupties, todėl jos tampa lengviau pasisavinamos ir mažiau priklausomos nuo organizmo gebėjimo jas suvirškinti. Vartojant Fortivitum “Žaliąjį medų” daug lengviau įsisavinsime kalį, magnį, vitaminus, chlorofilus, fikocianiną ir kitus taip reikiamus ir trūkstamus elementus, kadangi sudėtyje yra lengvai virškinamo kanapių aliejaus, kuris atskiria membraną ir visi vitaminai gali plaukioti organizme ir nebesukelti nesklandumų norint juos įsisavinti..

 

 

Dr. (HP) Vida Bendikienė(VU Biochemijos ir molekulinės biologijos katedros  afilijuotoji mokslininkė)teigia, kad spirulina – tai yra ląstelė, kurioje yra kaupiama visi fizologiškai aktyvūs ir maistiniai produktai. Vienas iš pagrindinių - fikocianinas. Taip pat chlorofilas, riebalų rūgštys, vitaminai bei mineralai, viskas sukaupta ląstelėje, tačiau ji apsupta membrana kuria suardyti nėra lengva. Fortivitum naujame produkte “Žaliasis medus”, melsvadumblio spirulinai yra naudojama speciali technologija, kuri leidžia organizmui atsirinkti trūkstamus elementus ir juos įsisavinti.

 

 

Prenumeruokite